KorvelKiosk

Uw hulp is nodig

Zoals u wellicht weet is het Bewonerscomité al geruime tijd druk bezig met het voornemen een kiosk te realiseren op het Korvelplein. En zoals bij veel goede ideeën en projecten gaat hier veel tijd in zitten. En wij kunnen daarbij alle hulp gebruiken!
Denkt u een bijdrage te kunnen leveren in bijvoorbeeld het zoeken naar sponsoren en het zoeken naar partijen die optredens kunnen verzorgen in de Kiosk? Bent u goed in het schrijven van brieven? Wilt u meedenken over de realisatie van de kiosk en het beheer ervan? Laat het ons weten!

U hoeft geen deel te nemen in het Bewonerscomité, maar wel in de projectgroep kiosk. Dit kan inhouden dat u met mensen van de gemeente om de tafel gaat, brieven schrijft naar- of belt met scholen/bedrijven die mee gaan bouwen etc. Lijkt u dit iets en wilt u actief deelnemen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Reageren?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of door een mailtje sturen naar info@korvel.com

Leave A Response