KorvelKiosk

STEM hier op jouw kiosk

Via deze pagina kun jij jouw keuze kenbaar maken voor de nieuwe kiosk op het Korvelplein!

Korte inleiding:

Het Bewonerscomité Korvelseweg wil graag een kiosk bouwen op het Korvelplein.  Niet een kopie van wat er eens stond., maar wel een kiosk waar de hele buurt kan samenkomen. Het comité heeft haar plannen voorgelegd aan de gemeente en aan de bewoners van het plein. Die waren positief . De plannen werden langzaam steeds concreter en nu is men zo ver dat een bouwplan kan worden gekozen. Daarvoor is een wedstrijd uitgeschreven.  Die heeft drie fraaie ontwerpen opgeleverd en de keuze is aan de buurt en aan iedereen die mee wil kiezen. Van 27 april tot 30 mei kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete ontwerp. Dit kunt u doen via deze pagina of via het stemformulier wat op kunt afhalen bij o.a. Berlijn café. Alle drie de ontwerpen kunt u bekijken op deze website en de speciale Korvelkiosk banieren aan de gevel van Korvelseweg 183.

Wie de meeste stemmen heeft en dus de definitieve ontwerper wordt , wordt bekend gemaakt op 7 juni, de afsluiting van de week dag van de amateurkunst. Op het Korvelplein organiseert het Comité dan een middag met theater en muziek. Om een uur zal de winnaar van de wedstrijd bekend worden gemaakt. Het programma voor 7 juni wordt binnenkort definitief.

GA HIER NAAR DE STEMPAGINA!