KorvelKiosk

25 mei: Korvelkiosk Dag van de Amateurkunst

De week van 17 t/m 25 mei 2014 is de Week van de Amateurkunst. Daarom organiseert het Bewonerscomité op zondagmiddag 25 mei van 12.00 uur tot 17.00 uur de Korvelkiosk Dag van de Amateurkunst.

Buurtbewoners worden op deze zondag in de gelegenheid gebracht om hun talenten te tonen. Hetzij via het podium op het Korvelplein, of via de kraampjes eveneens op het Korvelplein. Of misschien wel een combinatie van beiden.

Ben jij iemand die graag anderen van jouw kunsten laat genieten, geef je dan op! (onderaan dit bericht)
Je kunt denken aan het geven van een workshop schilderen, het zingen in een koor, het voordragen van een gedicht, het houden van een monoloog, het zingen van een zelfgeschreven nummer of het spelen van een zelfgeschreven muziekstuk, … het maakt allemaal niet uit. Wij geven jou letterlijk en figuurlijk een podium.

SPONSORS Korvelkiosk Dag van de Amateurkunst

logo_beatmonkey logo_contour
logo_vanoortlogo_verrijkjewijk
logo_rabobanklogo_thereadshop
logo_peerkelogo_kavavlam
logo_gemeentetilburglogo_berlijncafe
logo_artfactlogo_ijstijd

Via onderstaand formulier kun je jezelf (of je gezelschap) opgeven. Geef aan wie je bent en hoe je te bereiken bent, welke kunsten jij/jullie wilt/willen vertonen, hoe lang dit ongeveer zal duren en of je gebruik wilt maken van een kraam of het podium. Of van beiden, bijvoorbeeld door eerst bij een kraam een workshop te houden, om de kunsten vervolgens via het podium te tonen.
Via het veld “opmerkingen” kun je bijvoorbeeld aangeven of je zelf nog dingen mee zult nemen die nodig zijn voor je kunsten.

Wil je deze dag graag op één of andere manier sponsoren?
Geef je dan snel op als sponsor! Dit kan al vanaf 25,- euro! KLIK HIER 

Een kraam is 4 meter lang. Geef in onderstaande formulier aan of u wilt gebruik maken van een hele of halve kraam.

Deelname aan deze dag is gratis! (zowel voor bezoekers of deelnemers)

Inschrijving Amateurkunstdag

Leave A Response